Bluestrio live op de Noordkade

Bluestrio Ray Stepien live op de Noordkade

VEGHEL – Op vrijdagavond 5 november kun je in Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel vanaf 21 uur kijken en luisteren naar het Trio Ray Stepien. Ray is een jonge aankomende artiest uit Eindhoven. Hij is gitarist, pianist en vocalist die, naast het ‘coveren’ van verschillende artiesten, de afgelopen jaren diverse songs in zijn eigen stijl heeft geschreven en uitgevoerd. Naast een solo-programma is hij ook de zanger en gitarist van zijn band “The Ray Stepien Trio”. We maken bij De Afzakkerij gebruik van het CTB (Coronatoegangsbewijs). Het wordt vermoedelijk gezellig druk dus wees op tijd, want vol is vol. De toegang is gratis.

Ray Stepien De band werd winnaar van The Texelblues challenge en finalist bij the Dutch blues Challenge. Het gitaarspel van frontman Ray Stepien wordt serieus vergeleken met dat van grootheden als Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan. Maar hoort ook invloeden van bluesmannen als Joe Bonamassa, Johnny Winter en John Mayer. Ray Stepien is in staat om zowel de keiharde als de wat softere blues precies die sound mee te geven die de blues zo mooi maakt.

Ray Stepien op YouTube https://youtu.be/qk_cBbsF0BI

Share