Adriaan van Dis naar bibliotheek Veghel

Adriaan van Dis naar Bibliotheek Veghel

In Bibliotheek Veghel is maandag 15 november Adriaan van Dis te gast. De schrijver komt in het kader van Nederland Leest. Zijn roman De Wandelaar is dit jaar het boek dat lezers in november cadeau krijgen bij de Bibliotheek. De aanvang is 20.00 uur.

Adriaan van Dis (1946) behoeft nauwelijks introductie. Hij schreef vele romans, essays en reisverhalen en is daarnaast journalist en televisiepresentator. In De Wandelaar beschrijft Van Dis een man in Parijs die zich over een hond ontfermt en door veel te wandelen een andere kant van de stad leert kennen. Adriaan van Dis vertelt in Veghel over de totstandkoming van dit boek en geeft een inkijkje in zijn schrijversbestaan. De schrijver wordt geïnterviewd door oud-docent Nederlands Marcel Bouwman uit Oss.

Kaarten voor de lezing zijn 7 euro voor leden van de bibliotheek en 10 euro voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de website en bij alle vestigingen van de NOBB.

Share