Camilla Blue op Noordkade Live

Optreden Camilla Blue op Noordkade Live

VEGHEL- Op zaterdagavond 20 november komt Camilla Blue naar Veghel voor een optreden in de Podiumzaal op de Noordkade. Het repertoire bestaat uit ‘bluesy popsongs met een jazzy inslag’, een mengeling van modern, klassiek, donkere jazz en pop. Camilla Blue stond inmiddels op grote landelijke podia en festivals en was onder andere te bewonderen op TV bij Vrije Geluiden. De kaartverkoop voor Noordkade Live is inmiddels gestart via https://www.ticketkantoor.nl/shop/CamillaBlue

Multi-artieste Camilla Blue nam dit jaar de videoclip op van haar nieuwe single ‘Silver Locks’ op de Noordkade in Veghel. Camilla Blue is de artiestennaam en het alter-ego van Joyce Deijnen.  Ze schrijft de nummers, teksten en bedenkt de arrangementen. Zelf zei ze daarover: ‘de muzikanten die het instrument beheersen verbeteren de arrangementen, met deze samenwerking wordt Camilla Blue gemaakt’. Haar composities associeert en schrijft Joyce Deijnen in kleur: ze koppelt de manier van spelen, de intensiteit en de expressie van spelen aan een kleur. Op die manier communiceert ze ook met haar bandleden.

Veelzijdige artieste
De 27-jarige Joyce Deijnen, geboren in Uden, groeit op in een pleeggezin in het Brabantse Lithoijen. Het is al snel duidelijk dat ze een veelzijdige artieste is. Vanaf haar zevende is ze voortdurend met bezig met muziek, toneel, vormgeving en musicaltechniek. Tijdens haar opleiding bij het Rock City Institute in Eindhoven richt ze haar band Camilla Blue op. In 2018 bracht ze haar debuutalbum Blue uit. Dit vormt met opvolger ‘Yellow’ straks een serie van vier albums met kleurenthema’s samen één ‘Gesamtkunstwerk’.

Share