Leif de leeuw Band op Noordkade

Leif de Leeuw Band op Noordkade Live

VEGHEL- ‘Noordkade Live’, het nieuwe initiatief op de Veghelse Noordkade dat vorig jaar in de kiem werd gesmoord door de coronamaatregelen gaat opnieuw van start. Afgetrapt wordt met een geweldig optreden van de (what’s in a name) Leif de Leeuw band, op zaterdagavond 30 oktober in de Podiumzaal op de Noordkade. Leif de Leeuw werd voor de zesde keer uitgeroepen tot beste bluesrock gitarist van de Benelux. Zanger/gitarist Sem Jansen won afgelopen jaar het populaire TV-muziekprogramma ‘Hit the Road’ De kaartverkoop is inmiddels gestart via https://www.ticketkantoor.nl/shop/noordkadelive

De Leif de Leeuw band zal tijdens het optreden in Veghel onder andere het afgelopen jaar uitgekomen album ‘Where we’re Heading’ promoten. De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de southern jam-band sensatie van Europa. Leif de Leeuw band heeft een complete nieuwe sound, niet alleen door de transitie van zanger/gitarist Sem Jansen maar ook omdat de band nu met twee drummers en een toetsenist speelt. De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van fameuze bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Share