Workshops voor kids bij Phoenix

Workshops voor kids tijdens Phoenix Zomertour
Teken een Kriebelbeest, Stoepkrijt een Van Gogh of doe mee aan Kleutertheater!

Kinderworkshops mogen natuurlijk niet ontbreken in het uitgebreide programma van de Phoenix Zomertour, die van 20 t/m 29 augustus plaatsvindt op de Noordkade in Veghel. Toegankelijke workshops waar kids zich heerlijk creatief kunnen uitleven én nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Workshop Tekenatelier Kriebelbeesten

Op dinsdagochtend 24 augustus worden de deelnemende kinderen aan de workshop ‘kriebelbeesten tekenen’ begeleid door Eva de Man. Tijdens de workshop gaan ze tekenen en schilderen met materialen uit de natuur. Ze bedenken hun eigen kriebelbeest en aan het einde van de workshop maken ze een fotoshoot van alle kriebelbeesten op een gekke locatie op de Noordkade.

Gratis workshop: Stoepkrijt je eigen Van Gogh
Wist je dat stoepkrijt weer enorm populair is? Je kan er zelfs verf mee maken. Straten, pleinen of de stoep zien er daardoor weer kleurrijker uit. Tijdens deze workshop op dinsdagmiddag 24 augustus, onder leiding van Eva de Man, gaan de kinderen samen een groot kunstwerk maken op de Noordkade in het thema van Vincent van Gogh.

 

Workshop Kleutertheater: ‘Over de luie hond en de kraai’

 “Slapen en dromen wat is dat toch fijn! “Zouden vogels dan ook slapend kunnen vliegen?” Vroeg de luie hond zich af? De kraai wil graag samen met de hond op avontuur. Samen gaan de kinderen op reis en met deze dieren. Ook benieuwd wat ze allemaal mee zullen maken samen? We nodigen je uit om met ons mee op avontuur te gaan!” Deze workshop, op donderdagochtend 26 augustus, is speciaal voor kleuters van 4 tot 6 jaar en wordt gegeven door Nicole Oerlemans. Door de combinatie van dans, expressie, muziek en (fysiek) spel beleven de kinderen een waar avontuur met fantasie als grootste motor.

Kijk voor het gehele Zomertour-aanbod, meer informatie en aanmelden op de website: www.phoenixcultuur.nl

 

Share