Cursus Digisterker

DIGID, WAT KUN JE ERMEE?

MEIERIJSTAD – Bibliotheek Meierijstad biedt de cursus Digisterker aan. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing: bij de overheid kun je steeds meer digitaal regelen. Hierbij heb je vaak je DigiD nodig.

De cursus Digisterker gaat over het aanvragen van een DigiD en het gebruik daarvan. Ook het handig vinden én aanvragen van informatie komt ter sprake. De cursus start in september, duurt vier dagdelen en inschrijven kan vanaf nu. In het werkboek bij de cursus werken we met voorbeelden van de website van de gemeente Meierijstad. De cursus eindigt met een certificaat.

Deze gratis cursus is bestemd voor mensen die al goed met internet kunnen omgaan. Het werkboek kost €15,- te betalen op de eerste cursusdag. Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen per cursus. Zo is er genoeg ruimte voor vragen.

Aanmelden kan door een email te sturen naar vmja@nobb.nl of aan de balie in de Bibliotheek. Wel interesse maar nog onvoldoende digitale vaardigheden? Dan biedt de Bibliotheek ook de cursus Klik & Tik aan.

Cursusdagen per locatie

De vestigingen in Meierijstad hebben verschillende cursusdagen:

Veghel: dinsdagmiddag 14.00 – 16.00 uur
Schijndel: donderdagochtend 10.00 – 12.00 uur
Sint-Oedenrode: maandagochtend 10.00 – 12.00 uur

Voor meer informatie kijkt u dan op www.bibliotheekmeierijstad.nl

Share