Zomerkade programma Noordkade aangepast

Zomerkade programma Noordkade in aangepaste vorm verder

 VEGHEL- De vrijdag jl. door de overheid afgekondigde aangepaste maatregelen in het kader van corona hebben wederom consequenties voor de horeca, dus ook voor de op de Veghelse Noordkade gevestigde horecabedrijven. Het gaat daarbij om aangepaste openingstijden en het verbieden van live entertainment in cafés en restaurants. De consequenties voor het Zomerkade buitenprogramma op de Noordkade zijn gelukkig echter beperkt. Zo kan men op zondag 18 juli bij de terrassen van Wittern, Plank, De Afzakkerij en DIS gewoon genieten van live muziek en muziek op vinyl. Er zijn in de kiosk optredens van Vinyl 45, bigband BBF en Rosa & Willem. Ook het zomerprogramma van Theater De Blauwe Kei ‘Theater aan het Water’ vanaf 16 juli kan gewoon doorgang vinden. Voor alle activiteiten geldt een gezondheidscheck, een zitplaats en 1,5 meter afstand. Kijk voor meer informatie op www.noordkade-veghel.nl

Share