Alzheimercafé op 20 juli open

Alzheimer Café Uden-Meierijstad op 20 juli weer volledig geopend. 

De organisatoren van het Alzheimer Café Uden-Meierijstad zijn erg blij te kunnen melden dat het café weer als vanouds opengesteld kan worden. Wij zijn erg benieuwd hoe het met u gaat en hechten er groot belang aan elkaar weer te kunnen ontmoeten.

Zoals vorig jaar is gestart zal ook vanaf nu het café weer afwisselend, in de oneven maanden in Veghel in het Klooster, en in de even maanden in Eigen Herd in Uden gehouden worden. 

Op beide locaties zijn mensen met dementie of hun naasten uit Uden, Meierijstad en omliggende dorpen van harte welkom. 

Op dinsdag 20 juli is het Alzheimer Café in Het Klooster aan de Deken van Miertstraat 8 in Veghel, gewoon weer via de hoofdingang. 

Thema deze avond is: 
“Wat is het goede moment voor opname in het verpleeghuis?” 

Meestal komt er een moment waarop verzorging van mensen met dementie thuis niet meer mogelijk is; opname in een verpleeghuis is dan onvermijdelijk. Dat is een grote stap, waar mensen meestal erg tegenop zien en waarbij een heleboel vragen opkomen. Hoe kan men zich daarop voorbereiden? Deze avond mag u hierover informatie verwachten, kunnen er vragen worden gesteld en kan er van gedachten over dit onderwerp worden gewisseld. 

Het Café heeft vrij entree, zaal is open om 19.00 uur, programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. 1,5 meter afstand houden is noodzakelijk en bij klachten blijft u aub thuis. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar: noordoostbrabant@alzheimervrijwilligers.nl of bellen via ONS welzijn: 088-3742525.

Share