Dungeons & Dragons in de bieb

Fantasyliefhebbers opgelet!
Dungeons & Dragons voor jongeren in bibliotheek Veghel

Bibliotheek Veghel start vanaf zaterdag 24 juli met 5 sessies van het bekende spel Dungeons & Dragons, een tabletop roleplaying game waarbij jongeren met elkaar samenwerken en discussiëren om een epische queeste te volbrengen.

Samenwerken en strijden

Dungeons & Dragons is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar met een voorliefde voor fantasyboeken en -films als Lord of the Rings, Harry Potter en Percy Jackson. De workshops worden begeleid door D&D- en LARP-expert Sjoerd Spierings, die helpt met het ontwikkelen van je eigen karakter van begin tot eind, waarna je met 9 anderen een avontuur aangaat.

Aanmelden

De eerste bijeenkomst is in Bibliotheek Veghel op zaterdagochtend 24 juli van 10:00 tot 13:00 uur, waarna we nog 4 keer op maandagavond van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij elkaar komen om de queeste te voltooien. Deelname aan deze 5 sessies kost voor bibliotheekleden 10 euro en voor niet-leden 12,50, waarmee je 18 uur zoet bent. Snacks en drinken worden uiteraard verzorgd door de bibliotheek.

Wil jij je hieraan wagen als elvenstrijder of boogschutter-ork? Meld je dan aan bij de bibliotheek door een mail te sturen naar vmk@nobb.nl of ga naar de website van de NOBB voor meer informatie.

Share