Made in Meierijstad

Magazine ‘Made in Meierijstad’ biedt bezoekers inkijkje in de gemeente

Van ‘Binnen kijken bij… ’ en ‘Op pad met een schaapsherder’ tot ‘In de klas bij meester Bas’. Een greep uit de inhoudsopgave van het circa 80-pagina’s tellende magazine ‘Made in
Meierijstad’. Wethouder Harry van Rooijen (o.a. citymarketing) heeft vandaag het eerste exemplaar van het magazine aangeboden aan de Meierijstadse horecavoorzitter Robert van den Brand.

Gasten
Het magazine Made in Meierijstad is bedoeld om gasten en/of bezoekers een beeld te geven van wat onze gemeente te bieden heeft. “Meierijstad is een gemeente met dorpse charme en stadse allure. Wij hebben Food, Cultuur en Natuur. Wij zijn een gemeente waar het goed wonen, werken en leven is. Daar zijn we vaak nog te bescheiden over. Maar ons verhaal mag verteld worden”, aldus wethouder Harry van Rooijen. In het magazine Made in Meierijstad is onder meer aandacht voor toeristisch-recreatieve trekkers, het dagelijks leven in onze gemeente, het bedrijfsleven en de horeca.

Leestafel
Het magazine Made in Meierijstad is voor onder meer toeristisch-recreatieve aanbieders en voor horecagelegenheden waar veel bezoekers van buiten komen. Het kan op de leestafel in het café of op het nachtkastje van een Bed & Breakfast. Het magazine is om te bewaren en in te kijken. “De deuren gaan weer langzaam van het Corona-slot. Een mooi moment om dit magazine aan te bieden”, vindt de wethouder. “Wij hopen dat ondernemers er hun voordeel mee doen en dat het bezoekers verleidt om onze prachtige gemeente verder te verkennen.”

Redactie
Made in Meierijstad is gedrukt in een beperkte oplage van 4.000 exemplaren en is een uitgave van de gemeente Meierijstad. Het magazine is gemaakt door een Meierijstad-brede redactie.

Share