Autismecafé weer open

Welkom terug bij het Autisme café Meierijstad!

Het is even geleden, maar eindelijk is het dan zo ver, het Autisme café Meierijstad is vanaf maandagavond 28 juni 2021 weer open van 19.30 tot 22.00 uur! Jullie zijn van harte welkom!

Het Autisme café Meierijstad is een ontmoettingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, ook familie, vrienden en naasten van iemand met autisme zijn welkom! Ben je ouder van een (jong) kind met autisme? Dan ben je ook van harte welkom bij het Autisme café! Het kan fijn zijn om met andere ouders te praten en ervaringen uit te wisselen.

Bezoekers mogen zelf bepalen wat ze willen doen. Of dat nu een spelletje is, praten met anderen of enkel luisteren, kennismaken met anderen, of gewoon ergens alleen zitten, iedereen mag zichzelf zijn en doen waar zij zich goed bij voelen.

Het Autisme café Meierijstad is iedere laatste maandagavond van de maand geopend (vanaf maandag 28 juni). Dit jaar is er géén zomerstop! Zo willen we weer een structuur opbouwen, zoals jullie van ons gewend zijn. Wij als organisatie hebben er weer ongelofelijk veel zin in om jullie te ontmoeten, een praatje te maken en met elkaar een gezellige avond te hebben. Je bent van harte welkom en we hopen dat we weer velen van jullie zullen zien!

Praktische info:
Het Autisme café Meierijstad is gevestigd in het Pieter BrueghelHuis in Veghel (Middegaal 25, 5461 XB Veghel). Het Autisme café is geopend van 19.30 uur t/m 22.00 uur. Later komen of korter blijven is geen probleem! Drankjes zijn voor eigen rekening (let op: er is geen pinmogelijkheid). Ook inwoners buiten de gemeente Meierijstad zijn welkom. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Hester Jansen: 
hester.jansen@ons-welzijn.nl 

Share