Zomerwandeling

Zomerwandeling ‘Buiten je boekje’ vanuit De Vresselse Hut

De zomer staat voor de deur en we staan te popelen om eropuit te gaan. Daarom houdt Bibliotheek Meierijstad in samenwerking met wandelvereniging OLAT op zondag 27 juni onder de noemer ‘Buiten je boekje’ een culturele zomerwandeling.

Op vier plekken langs de wandelroute worden de deelnemers vermaakt met gedichten en verhalen van lokaal talent. Gemeentedichter Rick Terwindt draagt voor uit eigen werk. Ook vertelt Jan Verhagen over zijn boek vol Meierijstadse olifantenpaadjes. Halverwege staat er koffie en thee klaar voor de wandelaars.

De wandeling is ongeveer tien kilometer. Start- en eindpunt is horecagelegenheid De Vresselse Hut. Daar is ook de pop-upbibliotheek van Bibliotheek Meierijstad te vinden.

Tussen 10.00 en 13.00 uur zijn er zes startmomenten. Vooraf aanmelden kan via de website www.bibliotheekmeierijstad.nl. Deelname kost 5,- euro p.p.

Naast deze wandeling is er ook een zomerwandeling op zondag 20 juni in Schaijk (charmecamping Hartje Groen) en op zondag 4 juli in Oss (Geffense Plas)

 

Share