Thema Boekenweek: Tweestrijd

Thema Boekenweek 2021: Tweestrijd

Beleef de Boekenweek in de Bibliotheek

De boekenweek 2021 is van zaterdag 29 mei t/m zondag 6 juni. In het voorjaar konden we genieten van ‘Het voorwoord van de Boekenweek’. Toen nog online, nu zijn de bibliotheken weer geopend. Kom tijdens de boekenweek naar de bibliotheek en laat je inspireren door de boeken op onze thematafels. Maar ook op www.nobb.nl kun je je laten verrassen en direct je favoriete boek reserveren. Bovendien hebben we nog een aantal leuke openingsacties. Zo krijg je in de hele maand juni 25% korting op een jaarabonnement. En schrijf je je in tijdens de Boekenweek, dan krijg je een mooie linnen boekentas van ons.

Tweestrijd

Het thema van de boekenweek is tweestrijd. Het hart volgt niet altijd de rede, de onderbuik ondermijnt nogal eens het gezonde verstand en in boeken krijgt die tweestrijd vorm in verhalen. Tweestrijd is van alle tijden en alle genres, van rasechte klassiekers uit de literatuur tot moderne thrillers. Wees welkom en kom een mooi boek halen bij jouw bibliotheek. We ontvangen je met open armen en geven graag advies.

Het ‘Voorwoord’ terugkijken

Lezers konden tijdens ‘Het voorwoord van de Boekenweek’ vanuit huis genieten van een afwisselend programma. Op 13 maart werd de literaire talkshow vanaf 20.30 uur live gestreamd vanuit Theater De Lievekamp in Oss. Bibliothecaris Evi Savelkouls interviewde  Elle van Rijn en Özcan Akyol over hun schrijverschap. Via het youtube kanaal van de bibliotheek kun je deze talkshow terugkijken.

 

Share