Live chatten met bierbrouwers

Live chatten met de brouwers tijdens Bierkade At Home

VEGHEL – Op zondag 21 februari van 15.00 – 17.00 uur vindt het online event Bierkade At Home vanuit de Veghelse Noordkade plaats. Helaas geen proeverij zoals we dat de laatste jaren gewend waren, gezellig met meer dan duizend bezoekers in de Koekbouw, maar dit jaar gewoon thuis. Samen met je beste vriend, buurman, collega of wie dan ook genieten van zes speciale bieren vanuit je luie stoel met een laptop of tablet. Via een professionele livestream kun je biertjes proeven onder begeleiding van de brouwers zelf. Daaronder KraftBier en De Molen. De Molen komt zelfs met een uniek nieuw biertje wat nog niet op de markt is. Tussen de verschillende proefmomenten is er ook nog live muziek en kun je zelfs live chatten met de brouwers.

Hoe je mee kunt doen met Bierkade At Home? Ga naar de website https://www.ticketkantoor.nl/shop/Bierkade​ en bestel daar jouw ticket voor Bierkade At Home. Dat is mogelijk tot vrijdag 19 februari om 15.00 uur. Met dat ticket kun je deze week het complete pakket voor twee personen afhalen of zelfs tegen een kleine meerprijs laten bezorgen. Het pakket bevat zes speciale bieren, twee limited edition Bierkade At Home proefglaasjes, wat lekkere bierbites, goodies, een proefnotitieformulier en een uniek inlognummer voor de livestream! Vanaf woensdag 17 februari tot en met 20 februari kun je het Bierkade At Home Pakket komen afhalen bij Cultuurcafé De Afzakkerij. Deze dagen is het café geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Neem je ticket mee, dat is je afhaalbewijs! Heb je gekozen voor de bezorgservice? Houdt dan je mail in de gaten! Als je niet thuis bent ontvang je een briefje in de bus en leveren we het pakket bij de buren af. Dit jaar is ook een samenwerking met het op de Noordkade gevestigde Hello Bier alwaar je ook een pakket kunt bestellen. https://hellobier.nl/product/bierkade-at-home-pakket/

 

Share