Kerstkaarten met warme wensen

Kerstkaarten met warme wensen  
Initiatief van ‘de Boeren’ voor ouderen in Kuussegat   

Oproep ‘warme kerstkaarten’ slaat aan

In deze bijzondere tijd gaan tradities, die jarenlang vanzelfsprekend waren, helaas niet door. Tegelijk ontstaan hierdoor weer nieuwe  initiatieven. Dit geldt ook voor de Boerenbruiloft Commissie van C.V. de Kuussegatters. Eerdere jaren bezochten zij tijdens het carnavalsseizoen met het Boerenbruidspaar en de Prins met zijn gevolg op veel locaties de ouderen in Kuussegat. Dit jaar gaat dat jammer genoeg niet door.

Dus bedachten ze iets anders: ‘Laten we met zijn allen een kerstkaart schrijven voor onze ouderen met een mooie, warme wens erop.’ Ze deden een oproep binnen de vereniging en merkten dat veel medewerkers van CV de Kuussegatters ook enthousiast waren.

Via vrijwilligers naar ouderen

Esther de Bie van ONS Welzijn neemt alle kerstkaarten in ontvangst en gaat deze met andere vrijwilligers bezorgen bij ouderen, die bekend zijn bij Stichting Met je Hart, Atelier Bijzonder Ontmoeting en ONS Welzijn. ‘We hopen dat ze met deze wens voelen dat we aan hen denken en onze  aandacht als een lichtpuntje beleven.’

Share