Luuk Derksen maakt eigen dance versie

Jonge Veghelse DJ maakt eigen dance versie van ‘Last Christmas’

VEGHEL- In de donkere dagen voor kerst, met veel virusnieuws en sombere prognoses, heb je wel eens behoefte aan een positief geluid. Zo maakte de jonge DJ Luuk Derksen (17) uit Veghel een eigen ‘dance-cover’ van de bekende kerst-hit ‘Last Christmas’. Hij heeft daarbij maar een wens, namelijk zijn hit op de radio laten horen, zodat je er weer een beetje vrolijker van kunt worden. Luuk heeft een licht verstandelijk beperking en volgt een opleiding bij Hub Veghel, een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Volgens vader Ronnie Derksen is het een kind die veel heeft meegemaakt vanaf zijn geboorte en dat hij zich zo kan ontplooien is gewoon geweldig. Wat betreft muziek kent Luuk overigens geen enkele beperking, wellicht maakt hij daar nog wel eens z’n beroep van. Luister zelf maar naar z’n productie. 

Share