Kerst op de Noordkade

Beleef kerst op de Noordkade

VEGHEL | Het succes van de Sinterklaas Drive Thru op de Noordkade in Veghel overtrof onlangs alle verwachtingen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de ondernemers op de Noordkade de Koekbouw hebben omgebouwd tot een Kerst Drive Thru. Daarnaast komt er een aantrekkelijke Kerstwandeling, zodat bezoekers ook te voet kunnen genieten van alles dat de Noordkade te bieden heeft. “Kerst beleef je op de Noordkade”, aldus de ondernemers op de Noordkade. Vanaf vrijdag 11 december om 16.00 begint de kerstwandeling. De kerst Drive Thru start een week later op vrijdagavond 18 december.

 Tot en met zondag 10 januari verkeert de Noordkade in kerstsferen. Het buitenterrein wordt helemaal aangekleed met lampjes, kerstbomen en andere kerstversierselen. Ook binnen kom je van alles tegen dat je doet denken aan Kerstmis en de jaarafsluiting. Het moet een complete kerstbeleving worden. Om optimaal te genieten van de kerstbeleving, kun je vanaf Parkeerplaats 3 (tegenover Abemec aan de overkant van de NBC-laan) een speciale kerstroute volgen. Je maakt dan wandelend een rondje Noordkade, uiteraard met inachtneming van de 1.5 meter regel en binnen met een mondkapje. Zo zijn de looproutes duidelijk aangegeven. Voor de kinderen is er een speurtocht naar verstopte kerstmannetjes met op het einde een kleinigheidje. De wandelroute is gratis”, Parkeerplaatsen P1 en P2 blijven uiteraard gewoon geopend als blauwe zone voor winkelend publiek.

Fata Morgana

De Koekbouw wordt momenteel helemaal gestript en vervolgens ingericht in kerstsferen. Het wordt een soort de ‘Kerst Fata Morgana’. Een adembenemend schouwspel met metershoge kerstbomen, veel lampjes en een arrenslee. Een soort kerstdorp in het klein.” Uiteraard zijn er kerst gerelateerde producten aan te schaffen. Het als bezoeker bestellen van een of meerdere producten of consumpties in de drive thru is natuurlijk gewenst. Het assortiment spitst zich toe tot eten en drinken. Voor kinderen zijn er poffertjes, knakworstjes in bladerdeeg en candycorn verkrijgbaar. Volwassenen kunnen onder andere genieten van complete maaltijden zoals stampot met een gehaktbal of warme apfelstrudel.” De Kerstmis Drive Thru is vanaf vrijdag 18 december open en is tot en met zondag 10 januari te bezoeken.  

Share