Kerstverhalen in de Bieb

Kerstverhalen in de Bibliotheek

MEIERIJSTAD- Tijdens de Kerstvakantie zijn er extra voorleesdagen in de Bibliotheek Meierijstad. We lezen een mooi verhaal en trakteren op iets lekkers. Op woensdag 23 december en woensdag 30 december zijn alle kinderen tot en met 7 jaar welkom in de Bibliotheek Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode.

Kerstsfeer
In heel Meierijstad is de Kerstsfeer te proeven. Groene bomen in de straten, lampjes branden en de Kerstvakantie staat voor de deur. In de Bibliotheek kun je ook de kerstsfeer proeven, kom jij bij de open haard genieten van een mooi verhaal?

Gratis aanmelden
Je kunt je aanmelden bij de Bibliotheek of door een mail te sturen naar Janneke van Hemmen, vjh@nobb.nl. Vermeld locatie, het aantal kinderen en volwassenen. Deelname is voor kinderen van 0 t/m 7 jaar en is gratis.

De tijden van het voorleesmoment verschillen per vestiging, kijk voor de actuele tijden op onze website www.nobb.nl

Share