Corona Café Online

De Corona periode heeft invloed op ons allemaal. In deze gekke tijd kan het fijn zijn om met anderen te praten en je ervaringen te delen. Face to face is dit helaas niet altijd mogelijk. Daarom start ONS Welzijn met het ‘Corona Café’.

Het Corona Café zal online plaats vinden via Microsoft Teams. Je kunt dus thuis vanuit je vertrouwde omgeving deelnemen aan het Corona Café. ONS welzijn heeft dit idee opgezet omdat het belangrijk is om met elkaar in contact te blijven. Het doel is om samen te praten over corona, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.

Wanneer? Het Corona Café is iedere woensdagavond en start 2 december.
Hoe laat?  Van 19.30 tot 21.00.
Hoe meld ik mij aan? Stuur een email naar coronacafe@ons-welzijn.nl.

Vervolgens zul je een link ontvangen. Op woensdagavond om 19.30 kun je op deze link klikken en zo kom je automatisch in het online Corona Café terecht. Vaker aansluiten? Dat kan! Opnieuw aanmelden is niet nodig. Je kunt telkens dezelfde link gebruiken om in het online Corona Café terecht te komen.

Hulp nodig met aanmelden? Neem dan contact op met het algemene nummer van ONS Welzijn 088 374 2525

Sluit jij ook bij ONS online Corona Café aan? Hopelijk tot dan!

 

Share