Informatiepunt Digitale Overheid

Informatiepunt Digitale Overheid Bibliotheek Veghel

Bibliotheek Veghel is informatiepunt voor de Digitale Overheid. Heb je vragen over websites van de overheid of hoe je zaken met de overheid digitaal kunt regelen? Bijvoorbeeld over je DigiD, donorregistratie, rijbewijs, verkeersboetes, studiefinanciering, inburgering enzovoort. 

We luisteren naar jouw vraag en denken met je mee. We geven direct informatie waarmee je verder kunt. Of verwijzen door naar de juiste organisatie. In de Bibliotheek helpen we je verder.

Praktisch
Het gratis spreekuur is i.v.m. de geldende maatregelen betreffende het coronavirus alleen op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om gebruik te maken van het Informatiepunt.

Cursus 
In de bibliotheek geven we regelmatig de cursus Digisterker. Deze gratis cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2.5 uur. In de cursus leer je hoe je een DigiD kunt aanvragen en hoe je die kunt gebruiken. Daarna leer je hoe je handig informatie kunt vinden op overheidswebsites. Aanmelden voor deze cursus bij Handan van der Meulen | Bibliotheek Veghel. T: 0413-342705 of vhm@nobb.nl

 

Share