Oma leest voor

OMA LEEST VOOR, KOM JE OOK?

VEGHEL- In september vond de eerste editie van ‘Oma leest voor’ plaats in de Bibliotheek Veghel, een voorleesuurtje voor peuters. Op woensdag 14 oktober wordt er weer voorgelezen door grootouders, kom je ook?

Elke tweede woensdag van de maand kunnen kinderen t/m 6 jaar gratis komen luisteren naar een verhaal voorgelezen door grootouders. In september kwam mevr. Noten een verhaal vertellen over familie Muis. Het boek komt uit de reeks: ‘14 muisjes’ waarin familie Muis leuke avonturen beleefd. De boekenreeks is te leen bij de Bibliotheek en te vinden in onze nieuwe Bibliotheek App.

Meld je aan

Op 14 oktober om 10.00uur  is de volgende editie van  ‘Oma leest voor’. Een ochtend om samen te lezen, te luisteren en van elkaar te leren: kinderen worden ook aangemoedigd over het thema en het boek te praten. Benieuwd welk boek dit keer wordt voorgelezen? Kom ook en meld je aan.

Aanmelden kan door een email te sturen naar vjh@nobb of te bellen naar 0413 342 705.

Share