Expositie Ateljé ’90 verlengd

Wegens succes is de expositie van de teken- en schilders-collectief Ateljé ’90 verlengd!
De Jubileumexpositie van Ateljé ’90 voor haar 30 jarig bestaan is te zien tot en met 26 oktober  in Cultuur Haven Veghel Noordkade aan de Verlengde Noordkade 4a te Veghel.

Vele positieve berichten vielen de deelnemers van het teken- en schilders-collectief Ateljé ’90 over hun jubileum expositie ten deel.
Op 26 september had het teken- en schilders-collectief Ateljé ’90 nog een lunchbijeenkomst te midden van hun expositie. Daarbij namen ze een minuut stilte in acht voor de in de afgelopen jaren reeds ontvallen oud-deelnemers van Ateljé ’90.
Maar vervolgens werd al snel weer de draad opgepakt door aan te geven “Op het ogenblik zijn we met z’n zeventienen alive and kicking.”
Tijdens deze bijeenkomst werd onder meer nog aangegeven:  

“Ateljé ’90 is altijd een bontgezelschap van deelnemers geweest, qua achtergrond, qua afkomst, qua hoe sta ik in het leven……… qua noem het maar op, maar wel allemaal met tenminste één dezelfde grote passie: het beeldend willen uiten van iets, iets dat wellicht diep van binnen zit, wat ons boeit, raakt of energie geeft. Dat kan op het platte vlak zijn, maar ook drie dimensionaal, maar ook zoals veel van onze modellen doen in de vorm van zang, dans of performance. Als Ateljé ’90 nemen wij daarvoor op de zaterdagochtend de mens als uitgangspunt om onze creativiteit heerlijk te vrije loop te laten, waarvan deze expositie een kleine, maar mooie samenvatting van is.”

Voor diegene die de afgelopen maand geen modegelijkheid had om deze bijzondere expositie te zien. Door de verlenging kan dat nu nog tot en met 26 oktober

Share