Spelletjesavond

Spelletjesavond in De Afzakkerij!

VEGHEL- De herfst is weer begonnen. Tijd dus voor gezelligheid en gezelschapspelen binnenshuis. Cultuurcafé De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade organiseert samen met Platenzaak Wil’m Spellen in Veghel een maandelijkse spelletjesavond. De eerste editie is op donderdag 1 oktober aanvang 20.00 uur. De toegang en deelname is gratis. Aanmelden is gewenst. Dat kan via info@afzakkerij.nl of aan de deur. Let op het aantal plaatsen is beperkt dus vol is vol!

De opstelling van meubilair in het café is natuurlijk conform coronamaatregelen. Er is een leuk aanbod oude en nieuwe bordspelen. Ook diegenen die eens een splinternieuw spel willen spelen met daarbij wat tekst en uitleg over de spelregels zijn van harte uitgenodigd. Platenzaak Wil’m Spellen stelt niet alleen een aantal spellen beschikbaar, maar verzorgt met enkele mensen daarbij ook de toelichting. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share