Ontmoetingen in de Bibliotheek

Gesprek, ontmoeting en koffie tijdens de Ontmoetingen in de Bibliotheek

VEGHEL – Iedereen is welkom tijdens de Ontmoetingen in de Bibliotheek Veghel. Om de week vindt er op donderdagochtend een bijeenkomst plaats, waarbij steeds een ander thema centraal staat. Daarover gaat dan ‘het gesprek van de dag’.

De Ontmoetingen zijn voor iedereen die het gezellig vindt andere mensen te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. Een vrijwilliger zorgt dat er genoeg is om over te praten en dat iedereen die dat wil kan deelnemen aan het gesprek. Mensen die liever gewoon luisteren naar de verhalen van anderen zijn natuurlijk ook welkom. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld muziek, Veghel, vroeger en nu en Quizzen en puzzels. Een overzicht van de verschillende thema’s is te vinden op de website van de Bibliotheek.

Deelnemers zijn welkom op 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november 10 december en 7 januari. We starten om 10.30 en het duurt tot ongeveer 12.00 uur. Deelname is gratis en het is niet nodig om vooraf aan te melden. Tijdens de Ontmoetingen nemen wij de Coronaregels in acht.

Share