Autismecafé weer van start

Autisme café Meierijstad gaat weer van start!

In februari van dit jaar was de laatste avond van het autisme café Meierijstad. Het Corona virus zorgde ervoor dat de café avonden niet door konden gaan. Voor vele bezoekers van het Autisme café Meierijstad was dat geen prettige tijd. Regelmatig werd er geïnformeerd wanneer het Autisme café Meierijstad weer open zou gaan.

Dat gaat nu gebeuren! De laatste maandag van de maand september is het Autisme café Meierijstad weer geopend. Vanaf half 8 is iedereen met een vorm van autisme of zijn of haar netwerk van harte uitgenodigd in Het Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25 in Veghel. Uiteraard houden we ons aan de regels en afspraken die de regering van ons verwacht.

We hopen deze avond weer veel enthousiaste bezoekers te begroeten.

 

Share