Introductieavond FotoFabriek

Introductieavond FotoFabriek met Wim Roefs

Als fotograaf grote stappen maken in jouw ontwikkeling en niveau. Dat is het doel van de special ‘FotoFabriek’, die wordt verzorgd door professioneel ‘mensen fotograaf’ Wim Roefs. Op woensdagavond 30 september vertelt Roefs er meer over tijdens de introductieavond, van 19.30 tot 20.30 uur bij Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel.

FotoFabriek

Vanaf woensdag 4 november start Wim Roefs met de special ‘FotoFabriek’, bij Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel. In vijf avonden, verspreid over het cursusseizoen, worden deelnemers individueel begeleidt. Aan de hand van werksessies krijgen zij coaching in alles wat te maken heeft met belichting, techniek, opdrachten uitvoeren en actieve fotografie. Met behulp van opdrachten, besprekingen en presentaties vormt de special een proces van maken, leren, verdiepen en verbeteren. Roefs ‘stuurt strak’ op het gemaakte werk, zodat er grote stappen gemaakt worden in de ontwikkeling en het niveau van de deelnemende fotografen. De nadruk ligt vooral op ‘mensen fotografie’, waar Roefs’ specialisme ligt. De mens en zijn omgeving, reportage en portretten passeren de revue. Als afsluiting van de special wordt het fotowerk online geëxposeerd, om een grote groep belangstellenden het werk en de resultaten te kunnen tonen.

Over Wim Roefs

Wim Roefs is professioneel fotograaf (vrij en in opdracht), en is zeer ervaren in zijn vakgebied. Roefs krijgt als professionele fotograaf veel uiteenlopende opdrachten, waarbij het fotograferen van mensen centraal staat. Roefs noemt zichzelf dan ook ‘mensen fotograaf’. ”Uiteindelijk draait het niet om de techniek in de uiteindelijke foto, het draait erom of de foto bij de kijker blijft hangen. De impact, de kracht van het beeld. Dat opnamen, techniek, gebruik van licht en visie hierbij een grote rol spelen is wel duidelijk”. Meer info over Wim Roefs: www.fotografiewimroefs.nl.

Introductieavond

Tijdens de introductieavond legt Wim Roefs uit wat de nieuwe special ‘FotoFabriek’ inhoudt. Aan het eind van de avond is er een gelegenheid om Roefs vragen te stellen en kan er tevens worden ingeschreven voor de special. De introductieavond is kosteloos en vindt plaats in de fotografie- en multimediastudio, op de 2e verdieping van de Cultuurfabriek, op de Noordkade in Veghel. Geïnteresseerden voor deze introductieavond dienen zich uiterlijk 28 september aan te melden door een mail te sturen naar info@phoenixcultuur.nl. Kijk voor deze special en andere fotografiecursussen op www.phoenixcultuur.nl.

Share