Almost Cocker Live

Almost Cocker live in De Afzakkerij

Op zondagmiddag 20 september is in Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel weer een muzikaal eerbeton aan muzikale legende die ons inmiddels is ontvallen. Almost Cocker brengt een eerbetoon Joe Cocker. Hij verwierf eeuwige roem met zijn onvergetelijke optreden tijdens het Woodstock festival in 1969 en is actief én succesvol gebleven tot zijn dood in 2014. Wie kent nou niet zijn With a little help from my friends, You’re so beautiful en Unchain my heart. Het aantal zitplaatsen is vanwege de coronamaatregelen beperkt tot 100 personen, dus kom op tijd want vol is vol. Reserveren en gezondheidscheck aan de deur. De toegang is gratis.

ALMOST COCKER brengt een muzikaal eerbetoon aan hun held. Een doorsnee uit het rijke repertoire van zijn hele carrière wordt aan het publiek voorgeschoteld. Rauw, met passie en zonder compromis.  Bekende en minder bekende hoogtepunten komen voorbij, van ingetogen ballads tot knallende rockers. Het enthousiasme spat van het podium. Je wordt meegesleept, of je wilt of niet.  Er gebeurt veel op de bühne, je komt ogen en oren te kort!

Share