Parkeren tijdens kermis

PARKEREN TIJDENS DE KERMIS VEGHEL

In verband met de kermis (inclusief op- en afbouw) kan op de parkeerterreinen op het Stadhuisplein in Veghel vanaf 15 september (opbouw vanaf 12:00 uur) tot en met donderdag 24 september niet geparkeerd worden. Dit geldt zowel voor het parkeerterrein voor het gemeentehuis, als achter het gemeentehuis.

In deze periode (15-24 september) wordt de blauwe zone bij de parkeerplaatsen bij Vlas en Graan, de Markt en een deel van de Hoogstraat (vanaf de Kolonel Johnsonstraat tot de Markt) opgeheven. Dus hier kan in deze periode vrij geparkeerd worden zonder tijdslimiet.

De toegangsweg naar het Stadhuisplein voor de Wibra wordt tweerichtings verkeer. De weg voorlangs het gemeentehuis is gesloten, enkel uitgezonderd voor verkeer voor huwelijksvoltrekkingen.

De fietsenstalling is op de parkeerplaatsen direct voor het gemeentehuis, gedurende openingstijden van de kermis.

Share