Street in De Afzakkerij

Herman Brood & His Wild Romance met Street!

Op zondagmiddag 13 september is in Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel een live optreden van de formatie Street! Zaal open 12.00 uur, aanvang concert 15.00 uur. Street! roept de energie en de sfeer van de vroegere Brood-optredens op en doet dat puur op basis van de muziek van Herman Brood & His Wild Romance. Centraal staan daarbij de Brood-lp?s uit de beginperiode: Street, Shpritsz en Cha cha. Vinyl dat je mee terugneemt naar het roerige begin van de eighties. Het aantal zitplaatsen is vanwege de coronamaatregelen beperkt tot 100 personen, dus kom op tijd want vol is vol. Reserveren en gezondheidscheck aan de deur. De toegang is gratis.

Street! bestaat uit zes gedreven rockers ondersteund door twee Blondita?s. Twee uur dampende, met zweet doordrenkte rock?n?roll. Voor mensen die van Herman Brood en zijn muziek houden, de energie van een optreden weer willen voelen, even terug willen in de tijd, Of voor mensen die Herman missen. Street! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance.

Saturday Night

Met de hits: Saturday night, Never be clever, Sleeping Bird. Maar ook Doreen, Dope sucks en Checkin’ out. Compleet met Blondita’s zet Street! het geluid van the Wild Romance neer in kroegen en zalen door heel Nederland. Vaak met special guest Herman Joop, live action-painter. Inmiddels heeft Street! meerdere malen gespeeld in Plein 79 in ‘s-Hertogenbosch, ook in de W2-concertzaal daar en de Penitentiarie Inrichting in Vught. Street! is ook regelmatig in het noorden te vinden, vooral Twente en de Achterhoek.

Share