Goede Doelen Week

Geeft u deze week ook aan de Goede Doelen Week Veghel?
550 Veghelse vrijwilligers vragen uw hulp

Hèhè, eindelijk! De actie Goede Doelen Week Veghel (GDW) draait. De enveloppen met informatiebrief + collecte-formulier zijn huis-aan-huis rondgebracht. I.v.m. Corona werd in maart 2020 de collecte uitgesteld.
550 vrijwilligers hebben zich de afgelopen weken opnieuw ingezet om deze 4e editie van de GDW tot een succes te maken. Nu meer informatie over deze aangepaste collecte.

De collecte-envelop en de inhoud
Belangrijk om te weten: op de brief en het collecte-formulier zijn de datums NIET aangepast (in maart/april 2020 kon door Corona de collecte niet doorgaan).
Lees de informatie (brief en formulier) en maak een keuze wat u aan ieder fonds wilt doneren.

Doneren kan op 3 manieren
1. Digitaal doneren = veilig collecteren. Bij deze aangepaste collecte kunt u nu ook via computer of smartphone doneren.
Scan de QR-code op de envelop, u komt dan via de GDW-website op het collecte-formulier.
2. Doneer met contant geld en breng uw envelop naar een inleverpunt.
3. Doneer via éénmalige machtiging en breng uw envelop naar een inleverpunt.

Inleverpunten open op 11 en 12 september!
Stop het ingevulde formulier met uw donatie in de envelop. En breng dit naar één van de locaties bij u in de buurt. Dit kan tussen 8.30-12.00uur bij Albert Heijn, Cafetaria De Bunders, Jan Linders, Jumbo Centrum en Jumbo Noordkade. Op zaterdagochtend kan dit ook van 10.00-12.00uur bij de Rabobank Veghel.
Heeft u geen tijd? Geef de envelop mee aan bijvoorbeeld buurvrouw of familie.

Volg het nieuws van de GDW via onze website of Facebook. U vindt er informatie over online doneren, de goede doelen, onze organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen’ https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html
Onze website https://www.goededoelenweekveghel.nl/
Onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/gdwveghel
18 fondsen collecteren samen in één week!

Share