Soulmania in de Afzakkerij

Klassieke soulband Soulmania

VEGHEL- Op zondag 30 augustus om 15.00 uur kan men op de Noordkade in Veghel weer genieten van live muziek in cultuurcafé De Afzakkerij. Soulmania is een klassieke soulband: meerstemmige zang, blazers en een strakke vette band. Centraal in het repertoire staat de Ierse cultfilm “The Commitments”.  Van de soundtrack van deze film zijn meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht en de film heeft destijds vier BAFTA awards gewonnen. Iedereen kent Mustang Sally, Chain of Fools, Hard to Handle, Land of a 1.000 Dances. Maar voor degenen die dit niet kennen komen ook soullegendes als Otis Redding, Aretha Franklin, Martha Reeves en Gloria Jones voorbij in deze soulshow.

Het concert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur, het café is geopend vanaf 12.00 uur. De toegang is volledig gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot 100 personen. Reserveren bij de deur. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats en tevens worden contactgegevens van bezoekers geregistreerd. Kom dus op tijd want vol is vol.

Share