Afzakkereisjes

Afzakkereisjes zomeravonden: Duitsland

VEGHEL- Op donderdag 13 augustus tussen 20.30 en 01.00 uur kun je weer op reis met cultuurcafé De Afzakkerij. Geniet van live muziek, een gratis welkomstdrankje, snack van het huis op het gezellige strand voor de deur op de Veghelse Noordkade. Land van bestemming is deze keer Duitsland. Met een muzikale bijdrage van Otto Orgel. De toegang is gratis.

Ga jij deze zomer niet op vakantie? Of kan je er juist geen genoeg van krijgen? Cultuurcafé de Afzakkerij biedt wat jij nodig hebt. Met dit jaar opnieuw de Afzakkereisjes zomeravonden, met deze keer een eigen strand. De Afzakkerij haalt tijdens de dorstige zomeravonden de vakantie naar het café met door de vakantieweken heen andere bestemmingen. Dit wordt compleet in stijl verzorgt met bijpassende hapjes en drankjes. Met altijd een welkomstdrankje en snack van het huis is het altijd goed toeven. Om de reis compleet te maken kan natuurlijk de live muziek niet ontbreken en wordt dit ook in stijl verzorgt. Die muziek wordt deze week verzorgt door Otto Orgel. Otto was eerder te zien bij Lowlands en Paaspop. Hij zal deze Duitse avond helemaal compleet maken met zijn muziek en sfeer.

Bezoekers moeten zich melden voor reservering en voor een gezondheidscheck alsmede registratie van persoonsgegevens voor contactonderzoek ingevolge de nieuwe coronamaatregelen,

Share