The Destination Bluesband

The Destination Bluesband in De Afzakkerij

VEGHEL- In cultuurcafé De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel is op zondagmiddag 26 juli een optreden van The Destination Bluesband. Vette stevige blues gespeeld door liefhebbers van de betere bluesrock uit de vorige eeuw. Het optreden begint om 15.00 uur. Er is in verband met de coronamaatregelen ruimte voor 100 zittende bezoekers. De zaal is open vanaf 12.00 uur. Kom dus op tijd want vol is vol. De toegang tot het optreden is gratis.

Blues en bluesrock doen het altijd goed in De Afzakkerij. Bezoekers komen vaak uit een grote regio om samen te genieten van de muziek, de sfeer en een goed glas bier. De uit Den Bosch afkomstige Destination Bluesband is groep enthousiaste liefhebbers van Blues/Rock muziek. ‘Blues with a feeling’ is hun passie. De bandleden vertellen beïnvloed te zijn door legendes als Cream, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Robin Trower, Brainbox, Joe Bonamassa. Dat belooft dus weer een gezellige middag te worden met een lekkere vette pot muziek.  Het repertoire bestaat uit nummers van o.a , Jethro Tull, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimmi Hendrix

Share