Zomeractiviteiten voor kinderen

Zomeractiviteiten voor kinderen

Na de coronacrisis is deze zomervakantie wat anders dan we gewend zijn. Er blijven meer gezinnen thuis of we vieren vakantie in eigen land. Grootschalige jeugdactiviteiten gaan niet of maar beperkt door. Om het buitenspelen in de wijken nog leuker te maken organiseert ONS Welzijn in de zomervakantie sport- en spelmiddagen in verschillende wijken. Iedere keer kun je ons vinden op een vaste locatie, zie onderstaand overzicht.

ONS Welzijn wil alle kinderen t/m groep 8 (dus t/m 12 jaar) uit Veghel uitnodigen. Niets is zo leuk als samen spelen, ook met kinderen die je misschien nog niet zo goed kende. Van tevoren opgeven is niet nodig en deelname is gratis!
Tijdens de middagen worden er creatieve knutselactiviteiten, stoere sportwedstrijdjes en vrolijke spellen aangeboden. De activiteiten worden begeleid door wijkwerkers en jongerenwerkers van ONS Welzijn. We zoeken nog ouders of wijkbewoners die graag mee willen helpen. Denk hierbij aan drinken inschenken, ondersteunen bij de spellen of helpen met knutselen.
Voor een kennismaking, vragen of helpt u graag mee? Neem contact op met de wijkwerkers van ONS Welzijn, Peter Peters en Andrea Olfen. Zij zijn bereikbaar op mobiel nummer 06-57443759 of via e-mail adres Andrea.Olfen@ons-welzijn.nl

De sport- en spelmiddagen zullen op de volgende datums en locaties plaatsvinden:

Share