The Wanderers

Van swingende rock ’n roll tot zoete liedjes met The Wanderers

VEGHEL- In juli is er op zondagmiddagen weer volop livemuziek in cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade Veghel. De eerste editie was gelijk een succes en komende zondag 12 juli is er een optreden van de band The Wanderers. Al eerder was leadsinger Maarten Teekens al solo te gast, nu dus met z’n hele band. Het luisterconcert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur, de zaal gaat open om 12.00 uur. De toegang tot het optreden is gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot 100  personen. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats en tevens worden contactgegevens van bezoekers geregistreerd. Kom dus op tijd want vol is vol.

The Wanderers spelen 50’s en 60’s classics. Met een overduidelijke liefde voor dit tijdperk brengen zij de hits van Buddy Holly, The Everly Brothers, Eddie Cochran en natuurlijk the King; Elvis Presley! Vrees niet, ook The Beatles ontbreken niet. Van swingende rock ‘ n roll tot zoete liefdesliedjes, alles komt voorbij en het leidt altijd tot een groot feest der herkenning

Share