Online talkshow Meierijstad

Online talkshow Meierijstad met BN’ers terug te zien bij Omroep Meierij

De ondernemersverenigingen van Meierijstad organiseren op donderdag 2 juli een online talkshow met drie landelijk bekende sprekers. Dit initiatief is zo goed ontvangen, dat ook Omroep Meierij de talkshow gaat uitzenden. Omroep Meierij zendt een opname van de talkshow uit op televisie, op zondag 5 juli om 19 uur.

De online talkshow brengt journalist Frénk van der Linden, ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal en psycholoog en (internationaal) spreker René Diekstra in gesprek met elkaar en ondernemers uit Meierijstad. Ondernemerschap is het onderwerp, Meierijstad is de gemeente. Bijzonder aan het evenement is, dat het georganiseerd wordt door alle ondernemersverenigingen van Meierijstad gezamenlijk. “Voor ons is deze gezamenlijke avond een mooie bezegeling van de samenwerking die we met de verschillende ondernemersverenigingen in Meierijstad hebben ontwikkeld,” zei Willem Wouters, vice-voorzitter van Ondernemers Netwerk Schijndel en bestuurslid van Platform Ondernemend Meierijstad, hier eerder over. Met de talkshow bieden de verenigingen hun leden in coronatijd een positieve en inhoudelijk goede avond, met volop inspiratie en verbinding.

Toekomst van Meierijstad
Waar de talkshow eerst alleen beschikbaar was voor de leden van de ondernemersverenigingen, is deze nu voor iedereen (nogmaals) te bekijken. “Wij hechten altijd een groot belang aan sociaal-economische onderwerpen in onze gemeente”, zegt Jan de Vries, hoofdredacteur van Omroep Meierij. “En zeker nu. Iedereen is bezig met de vraag hoe de economie in Meierijstad er in de toekomst, na de coronacrisis, uit gaat zien. Dat raakt mensen persoonlijk; het gaat iedereen direct aan. Daarom zijn wij met Omroep Meierij ook al een tijdje bezig met dit onderwerp. De online talkshow sluit dan ook zó goed aan op onze visie, dat ik meteen wist: hier gaan we iets mee doen.”

Tijdens de online talkshow komt niet alleen het ondernemerschap tijdens de coronacrisis, maar zeker ook ondernemen in het algemeen aan bod. Op drie momenten in het gesprek sluit een ondernemer uit Meierijstad aan om een vraag over ondernemen voor te leggen. Deze drie ondernemers zijn Herman Molenaar, CFO van Vanderlande Industries (Veghel), Hennie van Osch, DGA van TVE Reclameproducties en TVE Group (Sint-Oedenrode) en Mark van de Laarschot, eigenaar van Hml Bedding (Schijndel). Daarnaast kunnen andere ondernemers via chat een vraag stellen aan het panel of (online) het gesprek met collega-ondernemers aangaan.

De online talkshow Meierijstad is live te volgen voor leden van de ondernemersverenigingen op donderdag 2 juli van 19 uur tot 20.15 uur. Op zondag 5 juli om 19 uur is de talkshow voor iedereen terug te zien bij Omroep Meierij. Meer informatie is te vinden op www.pom.nl/online-talkshow-meierijstad.

Share