Occasion dagen bij Abemec

Abemec organiseert Occasion Drive In Dagen

Op 9 en 10 juli aanstaande organiseert Abemec de Occasion Drive In Dagen. Een uniek evenement waarbij iedereen die geïnteresseerd is in landbouwmachines met de eigen auto een route door de occasionhallen van Abemec Veghel kan rijden. ‘Onderweg’ kan men het assortiment van zo’n 150 (jong) gebruikte machines bekijken.

Alles loopt dit jaar anders dan verwacht en gepland, dat was voor Abemec aanleiding op zoek te gaan naar mogelijkheden om, naast de door Corona beperkte gebruikelijke manieren, met klanten in contact te komen. Met de Occasion Drive In Dagen gaat Abemec buiten de geijkte paden en biedt het landbouwmechanisatiebedrijf haar klanten een nieuw, origineel evenement.

Het doel is tweeledig, klanten hebben een ‘uitje’ waarbij ze meteen op een veilige, ludieke manier kunnen kijken naar de occasions die Abemec te bieden heeft en voor Abemec is het een ideale gelegenheid om in deze speciale tijd een contactmoment met klanten te creëren. Alles uiteraard volgens de door het RIVM opgestelde richtlijnen. 

De route loopt door de occasionhallen van Abemec Veghel en eindigt in de showroom, waar men na het parkeren van de auto ook een aantal nieuwe machines, waaronder de Fendt Full line en de Airmix zelfrijdende voermengwagen, kan bekijken.

Wanneer: 9 en 10 juli

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Waar: Abemec Veghel – Pater van den Elsenlaan 4, Veghel

Share