Maarten Teekens in De Afzakkerij

Songman Maarten Teekens live in De Afzakkerij

VEGHEL- In juni staan er drie luisterconcerten geprogrammeerd in De Afzakkerij op zondagmiddagen. Gelet op de RIVM richtlijnen zijn deze (nog) niet vrij en onbeperkt toegankelijk voor iedereen die wil komen luisteren. Bovendien moeten bezoekers aan een tafel plaatsnemen met inachtneming van 1,5 meter afstand. Voor komende zondag 21 juni  is het de beurt aan Songman Maarten Teekens. Optredende artiesten verzorgen elke middag twee optredens van één uur, om 14.00 uur en één om 16.00 uur. Per optreden zijn voorlopig 30 bezoekers welkom. Deze moeten vooraf een kaartje reserveren voor zes euro. Hiervoor krijgen ze niet alleen toegang tot het luisterconcert maar tevens twee consumpties. Reserveren kan via www.ticketkantoor.nl/shop/luisterconcerten

Nu de overheidsmaatregelen in het kader van de coronacrisis wat zijn versoepeld kunnen liefhebbers weer genieten van livemuziek. Bezoekers van het concert om 14.00 uur kunnen tot 15.15 uur in De Afzakkerij verblijven, daarna wordt deze ontruimd en gereinigd. Bezoekers van het optreden om 16.00 uur kunnen tot sluitingstijd blijven zitten. De concerten kennen nog wel enkele restricties, maar muziekliefhebbers zullen die graag voor lief nemen. Zo zullen alle bezoekers voor binnenkomst een korte gezondheidscheck ondergaan. Natuurlijk gelden ook de nog voor iedereen geldende richtlijnen van het RIVM. Mogelijk kunnen vanaf 1 juli weer meer bezoekers worden toegelaten. Gasten worden vriendelijk verzocht om de ingang van de Cultuurfabriek (skatebaan) te gebruiken.

Veelzijdige muzikant Maarten Teekens
Songman (oftewel Maarten Teekens) is een veelzijdig muzikant met een voorliefde voor ouderwets goede liedjes. Met zijn fijne stem en akoestische gitaar weet hij elke gelegenheid te voorzien van live muziek op een aangenaam volume. Maarten zorgt voor de  ontspannen sfeer. Al jong voelde hij zich aangetrokken tot de muziek. Hij meldde zich op acht jarige leeftijd aan bij het Dordrechtste Philharmonisch Orkest. Dat dit de aanzet van een leven als beroepsmuzikant zou zijn, daar had de jonge Maarten nog geen weet van. De muziek liet hem niet los, hij speelde in bands, waarvan BluefisH de nodige bekendheid genoot. Hij treedt nog steeds regelmatig op met andere groepen op

Share