Omnipark De Brug

Omnipark De Brug, samen op weg naar 2030

Op woensdag 4 september organiseert ‘Omnipark De Brug’ een informatiebijeenkomst voor alle leden van de deelnemende partijen en alle inwoners van Erp en omgeving.
Tijdens deze bijeenkomst informeert ‘De Brug’ de Erpse gemeenschap over de laatste ontwikkelingen en stand van zaken rondom dit burgerinitiatief. Begin oktober neemt de Raad van de gemeente Meierijstad een besluit over de verdere voortgang en uitwerking van het project.
In de afgelopen maanden is er door alle deelnemende partijen hard gewerkt aan een
voorkeursalternatief. Aan de gemeenteraad van Meierijstad wordt gevraagd om een besluit te nemen om dit voorkeursplan nader te mogen uitwerken in meer detail.
Na een succesvolle informatiebijeenkomst in april, volgt er nu een tweede bijeenkomst, om het plan voor het multifunctionele park aan iedereen voor te leggen. ‘De Brug’ is straks één plek waar jong én oud elkaar ontmoet op gebied van cultuur, sport, zorg, recreatie en onderwijs. Vandaar dat ‘Omnipark De Brug’ het belangrijk vindt dat alle belanghebbenden, leden van de deelnemende partijen en inwoners van Erp en omgeving, op de hoogte worden gebracht van de stand van zaken en de voortgang. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.
Iedereen is welkom op woensdag 4 september. De bijeenkomst start om 19.30 uur in Ter Aa, Erp.

Share