Afzakkereisjes zomeravonden

Op vakantie bij Cultuurcafé de Afzakkerij

VEGHEL- Deze zomer komen de vakantiebestemming jouw kant op met de Afzakkereisjes zomeravonden. Van juli t/m augustus is er iedere week een andere vakantiebestemming in Cultuurcafé de Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. Ingevuld met bijpassende hapjes, drankjes en niet te vergeten live muziek. Vanaf 20:30 uur tot 01:00 uur, de entree is gratis.

Dit jaar niet op vakantie? Of kan je er gewoonweg geen genoeg van krijgen? Cultuurcafé de Afzakkerij heeft wat jij nodig hebt en houdt de Afzakkereisjes zomeravonden. De Afzakkerij haalt tijdens de dorstige zomeravonden de vakantie naar het café met door de vakantieweken heen andere bestemmingen.

Vrijdag 19 juli – Worldwide

Cultuurcafé de Afzakkerij reist de hele wereld over als het gaat om (speciaal)biertjes. Speciaal op deze avond wordt er een stempelkaart aangeboden die je fikse korting geeft op exclusieve speciaalbieren. Onze biersommelier zal alles vertellen over deze geselecteerde biertjes. Tijdens het proeven van al deze biertjes kun je ook genieten van de live muziek verzorgt door Tom van Aarle.

Donderdag 25 juli – Italia

Zo gastvrij als de Italianen zijn word je deze avond ontvangen met een glaasje prosecco van het huis. De hapjeskaart wordt uitgebreid met traditionele Italiaanse hapjes met onder andere droge worst, caprese en prosciutto. klein of in de vorm van een grote borrelplank. Live muziek limoncello, scroppino en diverse Italiaanse wijnen kunnen hier natuurlijk niet bij achterblijven.

Vrijdag 2 augustus – La France

Met een fikse korting van €3,00 per biertje kan je op deze avond de tour de France zelf afleggen. Kom je op de fiets en proef je van alle afgeprijsde La Trappe biertjes dan is de kans groot dat de terugweg een stukje langer duurt. Natuurlijk hoeft dit niet met een lege maag, want op deze avond staan er verschillende Franse hapjes op de kaart met onder andere mini Croque monsieur en verschillende kazen met broden. Live muziek wordt verzorgt door de lokale band Les Gens.

Donderdag 8 augustus – Griekenland

Word ontvangen met een gebruikelijke Ouzo van het huis. Wil je de smaak van Ouzo liever wegspoelen? Dan zijn er speciaal voor deze avond voldoende Griekse bieren en wijnen op het menu. Houd je wel van Ouzo, bestel er gerust nog eentje. Vul de avond aan met wat tijdloze Griekse specialiteiten met o.a. olijven met feta, mini souvlaki en brood met Griekse dips. Als olijf op de tzatziki wordt de live muziek verzorgt in stijl.

Donderdag 15 augustus – Miami Beach

Shake it baby! Miami Beach means cocktail time! Stel je voor: Aan het water, de beachclub beats die klinken en die heerlijke (cocktailshaker en een) cocktail in je hand! En dat dan bij de Afzakkerij in Veghel! Kom deze avond exclusief genieten van cocktails en heerlijke summer beats van DJ E La Rock.

Share