Cursus Klik & Tik

Cursus Klik & Tik

In Bibliotheek Veghel wordt de cursus ‘Klik & Tik’ gegeven. De cursus is bedoeld voor mensen met geen tot weinig computerervaring. Verschillende cursisten hebben in maart hun certificaat behaald en dat betekent dat er plek is voor nieuwe deelnemers.

In de cursus kan men zelfstandig met een laptop en koptelefoon ontdekken hoe een computer werkt. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan verschillende toepassingen van het internet. Denk bijvoorbeeld aan het opzoeken van informatie, e-mailen, het invullen van formulieren, websites bekijken en downloaden.

Wie nog helemaal geen ervaring met de computer heeft, begint bij de basis: hoe werken de muis en het toetsenbord? Daarna zijn er nog twee cursussen te volgen: Start en Het internet op. De deelnemers volgen het programma in hun eigen tempo. Er zijn twee begeleiders aanwezig om te helpen en om vragen te beantwoorden.

De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Veghel op woensdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur. Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht in de Bibliotheek of neem telefonisch contact op: 0413-342705.

0

Share