Loop naar de pomp

Sinds vanmiddag kan men in Veghel op de Markt weer terecht voor vers leidingwater uit de pomp. Tenminste, aan wie de moeite neemt even aan de pomparm te zwengelen. Het centrummanagement heeft toegezegd zorg te dragen voor het openstellen en afsluiten van de waterpomp.

Vanmiddag werd de pomp door wethouder Annemieke van de Ven officieel in werking gesteld. Nadat het slot verwijderd was, werd er met de hulp van de aanwezige jeugd, aan de pomparm gezwengeld en . . . stroomde het water uit de pomp.
De kinderen vermaakten zich uitstekend met het water en genoten van het ijsje waarop Harm Tiebosch van ijssalon Matteucci hen trakteerde.

Loop naar de pomp . . . in Veghel kan het weer.

.

[flickr album=72157624317981493 num=30 size=Square]
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.