Swopshop organiseert een speelgoed- en kinderkleding beurs

De Swopshop organiseert een speelgoed- en kinderkleding beurs

Zijn je kinderen hun speelgoed ontgroeid en ben je op zoek naar nieuw speelgoed? Kreeg je een gezelschapsspel cadeau dat je al had en wil je iets anders? Of is de kleding van kinderen te klein? Koop of verkoop kinderspullen op de speelgoed- en kinderkledingbeurs in Veghel. Op dinsdagavond 7 november van 19.00 tot 22.00 uur in wijkgebouw De Lapvoet, de Leest 45 in Veghel.

De Swopshop, ruilwinkel voor speelgoed in Veghel is sinds maart dit jaar open. Intussen hebben er al veel mensen speelgoed gebracht en ook weer meegenomen. Het ruilen in de Swopshop gebeurt gewoonlijk met gesloten portemonnee; je brengt speelgoed en neemt iets anders mee naar huis.
Mensen brengen vaak meer spullen dan ze mee terug willen nemen, waardoor
het magazijn van de Swopshop langzaam volloopt. Dat is niet erg, want zo houdt de Swopshop een mooi, goed en gevarieerd aanbod. Het volle magazijn en de tijd van het jaar, met de Sint in aantocht, zijn een goede reden voor een speelgoed- en kinderkleding beurs. Iedereen is daar van harte welkom om er speelgoed of kinderkleding te komen kopen of verkopen.

De opbrengsten van deze beurs komen ten goede aan de Swopshop, een initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin en ONS welzijn. De Swopshop gebruikt de opbrengsten om er de dagelijkse kosten mee te betalen en nieuwe ideeën en initiatieven mee te ontwikkelen.

Wil je op 7 november ‘s avonds spullen verkopen? Dat kan, meld je aan via swopshop@ons-welzijn.nl. De kosten voor een tafel zijn € 7,50. Kom je als bezoeker voor ‘nieuwe’ spullen, dan is de entree € 1,-. Meer informatie? Mieke Pepers, 06-14342435 of swopshop@ons-welzijn.nl

0

FacebookTwitterGoogle+Delen