Podium nodigt acts en ideeën uit

Meld je aan en treed op bij Fabriek Magnifique 2018

VEGHEL – Iedereen die zijn of haar kunsten wil laten zien tijdens Fabriek Magnifique 2018 kan zich aanmelden. Heb jij een band, een act of een idee voor een project? En wil je volgend jaar 6, 7 of 8 juli applaus ontvangen van een groot publiek? Meld je dan nu aan via www.fabriekmagnifique.nl

Het loket is geopend. Doe mee!
Fabriek Magnifique is een uniek festival dat niet voor maar met het publiek gemaakt wordt. Het biedt een podium aan professionals naast getalenteerde amateurs en geeft ruimte aan bijzondere projecten.
Iedereen kan in de open inschrijving tot 31 december een idee of act aanleveren. Daarnaast wordt een aantal artiesten en kunstenaars gecontracteerd. Dit is uniek en maakt FM tot een spetterend en verrassend festival. Toegankelijke optredens voor een groot publiek gaan hand in hand met kleine, speciale events. Hiervoor wordt onder andere het Julianapark in Veghel omgetoverd tot een bruisend festivalterrein met meerdere podia. Of je nu iets wilt doen met beeldende kunst, theater, dans, muziek, literatuur, volkskunst of architectuur: alles kan. Het festival betaalt geen gage, maar geeft je de kans op een unieke ervaring. Bovendien krijg je de foto’s van je optreden voor eigen gebruik. En krijgt ook jouw act of idee een plek in de aankondigingen, programmakrant, op facebook en in de verhalen achteraf.

Gevraagd: ideeën
“We ontvangen ook heel graag ideeën voor bijzondere projecten,” vertelt artistiek leider Jan van Hoof. “De afgelopen jaren waren dit bijvoorbeeld een drumconcert op bulkwagens, een bloementapijt in het Julianapark en de grootste ijstaart. Samen met de indiener kijken we of er geld voor te vinden is en of het uitvoerbaar is.” Een idee kan van alles zijn. “Iets dat verwondert, dat mensen samenbrengt en op een andere manier ergens naar laat kijken.”

Het programmateam bespreekt de ideeën snel. In januari worden alle inschrijvingen op een rij gezet en in maart wordt de voorlopige programmering bekendgemaakt.

Achtste editie Fabriek Magnifique
Verleiden, terugdeinzen, verwonderen. Stilte of juist uit je dak gaan. Alles tegelijk. Jong, oud, vriendenclub of gezin, iedereen is welkom. Vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli 2018 luidt FM alweer voor de achtste keer de zomervakantie in. We verwachten in totaal 75.000 bezoekers.

FM biedt een smaakmakende mix van professionals en amateurs die Veghel tot een cultureel kookpunt brengen. Met een jus van unieke ideeën en prikkelende kunst als voedsel.

Wil jij ook optreden voor duizenden bezoekers? Of heb je een geweldig idee? Schrijf je dan nu in via de website www.fabriekmagnifique.nl en noteer vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli alvast in je agenda.

0

FacebookTwitterGoogle+Delen