Helmondse bedrijven actief in PieterBrueghelHuis

Medewerkers zetten zich in voor maatschappelijke doelen

VEGHEL | Een topdag, dat was het vorige week donderdag zonder enige twijfel. Toen verwelkomde het PieterBrueghelHuis in Veghel namelijk 15 medewerkers van twee Helmondse bedrijven. De hele dag staken zij belangeloos de handen uit de mouwen.

De medewerkers van Reynaers Aluminium en Roval Aluminium waren te gast in het kader van de MVO-dag. Beide bedrijven zijn onderdeel van de van de internationale Reynaers Group, die aluminium systemen ontwikkelt en verkoopt voor ramen, deuren en gevels. Directeur Edgar van Ginkel: “Maatschappelijke betrokkenheid is voor onze organisatie heel belangrijk. Wij zorgen graag goed voor onze mensen en onze omgeving. Dan doen we bijvoorbeeld tijdens onze MVO-dag.”

Gebikkeld
De hele dag werd er werk verzet en stevig gebikkeld. Zo hebben de medewerkers een kippenren gemaakt en zijn er in twee ruimtes raamkozijnen afgelakt en muren getext. Ze hebben daarmee heel wat werk uit handen genomen!

Zelf gekozen
Extra bijzonder is het gegeven dat de medewerkers van de bedrijven zélf kozen voor het PieterBrueghelHuis. Samen met nog vijf andere organisaties hebben we alle 80 medewerkers van de bedrijven mogen verwelkomen. Een geweldig gebaar!

Moe, maar voldaan
De medewerkers van de beide bedrijven blikken zelf ook tevreden terug. “Met onze inzet willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving”, aldus directeur Van Ginkel. “Daarmee brengen we ons motto ‘Together for Better’ letterlijk in de praktijk. Moe, maar voldaan hebben we de dag afgesloten.”

0

FacebookTwitterGoogle+Delen