Gratis oefenclinic Krollenloop

VEGHEL – Bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat start aanstaande zondag 8 oktober de tweede loopclinic ter voorbereiding op de Krollenloop. Inschrijven voor het Veghelse hardloopevenement kan nog tot 13 oktober.     

Looptrainer Joost Vlassak heeft een leuke training uitgezet ter voorbereiding op de Krollenloop van zondag 5 november. Er is aandacht voor een goede warming-up, loopscholing en intervaltraining. De clinic is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Je bent anderhalf uur lekker inspannend bezig en het is ook nog eens erg gezellig om samen te lopen.

De loopclinic, die om 10.00 uur start, is gratis toegankelijk. Er volgt nog één clinic meer, te weten op zondag 22 oktober. Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat.

Shirt
Inmiddels is ook het ontwerp van het Krollenloop t-shirt van dit jaar bekend. Het stoere neon groene shirt is bij inschrijving voor € 12,50 te bestellen. Er zijn zowel dames als heren shirts beschikbaar in verschillende maten.

Tijdens de Krollenloop op zondag 5 november kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Start en finish zijn ondanks de herinrichting gewoon op de Markt. Deelnamekosten bedragen 10 euro, dit is inclusief een fraaie medaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur.

Bedrijven en Vriendengroepen kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. Een team vorm je met minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen zijn er twee Kidsruns van 1 (t/m 12 jaar) en 3 kilometer (t/m 14 jaar). Deelname aan de kinderloop is gratis.

Met de inschrijving voor de Krollenloop dragen de deelnemers bij aan de realisatie van een Fitpad, een beweegroute door het centrum van Veghel. Dit is een initiatief van de werkgroep Dementievriendelijke Gemeente Meierijstad.

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de verschillende afstanden op www.krollenloop.nl. Volg het laatste nieuws op Facebook en Twitter (@krollenloop)

0 (1)

FacebookTwitterGoogle+Delen