Loeiersfestijn: aanmelding verkiezing Carnavalslied 2018

 

Logootje KuussegatOok dit carnavalsseizoen vindt op zaterdag 27 januari 2018 in De Stapperij weer het Loeiersfestijn plaats. Wil jij, alleen of met een groep, de titel van ‘Beste Veghelse Carnavalshit 2018’ winnen? Geef je dan nu op via loeiersfestijn@hotmail.com.  

Het Loeiersfestijn 2017 was weer één groot feest: met elf deelnemers en een fantastische band was deze avond een groot succes. Inmiddels is het carnavalsseizoen van start gegaan en zijn wij op zoek naar jullie.

Zit jij in een leuke vriendengroep, heb je de gezelligste collega’s, zit je in het muzikaalste sportteam óf heb je gewoon het beste idee voor een nieuwe carnavalskraker? Met andere woorden: ben jij de winnaar van het komende Loeiersfestijn? Je kunt eigen tekst schrijven op een bestaande melodie of een geheel nieuw lied zingen.

Geef je op en beleef het mee op zaterdag 27 januari 2018 in De Stapperij Veghel. Aanmelden kan via loeiersfestijn@hotmail.com.

0 (2)

FacebookTwitterGoogle+Delen