Heel Veghel Bakt

Heel Veghel Bakt: Expositie cursisten Phoenix Cultuur

Veghel – De hele maand oktober staat bij de Bibliotheek in het teken van Heel Veghel Bakt. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd rondom het thema voeding, in de breedste zin van het woord.

Op uitnodiging van Bibliotheek Veghel laten cursisten beeldend van Phoenix Cultuur zichzelf van hun beste kant zien. Van 7 t/m 29 oktober is in het cultuur café van de bibliotheek een expositie te zien met prachtige werken rondom het thema voeding. De teken- en schildergroepen o.l.v. Maria Kemps en de kinderen van het tekenatelier o.l.v. Janne Keurlings hebben de afgelopen 3 weken, hard en vol enthousiasme gewerkt om een interessante en mooie expositie neer te kunnen zetten. De kinderen zijn geïnspireerd door de schilder Giuseppe Arcimboldo. Zij hebben fotoportretten gemaakt met groenten en fruit en culinaire illustraties. De volwassenen exposeren .a. poëtische stillevens van kookgerei en hyperrealistische schilderijen van etenswaren.

De expositie zal geopend worden op zaterdag 7 oktober om 14:30 uur door Jan van Hoof, directeur Fabriek Magnefique en Miriam Storck, dichteres. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere expositie te komen bekijken tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

bakt

 

FacebookTwitterGoogle+Delen