Ruilnetwerk Veghel: kLETScafé op woensdag 27september.

Op 27 september organiseert het Ruilnetwerk weer haar maandelijkse kLETScafé.

Om 20.00 uur bij Vlas, Graan & Koffie (Hoofdstraat 4 in Veghel). Binnen het Ruilnetwerk Veghel worden diensten en goederen geruild zonder dat er een euro aan te pas komt. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, moet je elkaar wel kennen. Daarom een kLETScafé, even ‘leuten’ in de dubbele betekenis van het woord: koffie drinken en het leuk hebben met elkaar.

Tijdens een kLETScafé maakt u kennis met andere leden van het netwerk en hoort u wat ieder vraagt en aanbiedt. Dat kunnen diensten zijn, maar ook spullen. Hierbij is van alles mogelijk: van massages tot wandelingen, van huishoudelijke hulp tot complete verbouwingen, van reparatie van huishoudelijke apparaten tot computerlessen. Kortom iedereen kan wel iets en heeft soms ook iets nodig. Daarnaast kletsen we ook gewoon gezellig bij en wisselen we tips uit over bijvoorbeeld tuinonderhoud.

Behalve “het ruilen” organiseren wij ook gezellige activiteiten. Alle ideeën omtrent activiteiten, omtrent ruilen en diensten zijn van harte welkom. Hoe meer leden, hoe meer leven in de brouwerij!

Kom ook eens vrijblijvend luisteren en bouw in een gemoedelijke sfeer een nieuwe kennissenkring op. We verwelkomen u graag op 27 september bij Vlas, Graan & Koffie.

Voor meer informatie over het Ruilnetwerk Veghel kunt u terecht op  www.ruilnetwerkveghel.nl of neem contact op met Trudy FitzGerald, tel.: 06 34354795

kletscafe (2)

 

Share