Kinderkoor, kerstkoor of muziekles met je baby of peuter

De ervaren en enthousiaste muziekpedagoge Margré van Gestel biedt in september verschillende korte cursussen aan op de muziekschool van Phoenix Cultuur. Volwassenen die graag willen zingen zijn op donderdag 14 september van harte welkom voor de eerste repetitie van een nieuw koor dat gaat werken aan een kerstproject. Op woensdag 13 september start het kinderkoor ‘Zing maar mee!’. Vanaf maandag 18 september starten de muzieklessen weer voor de allerjongsten: Kind-Ouder-Muziek.

Zangproject: Kerstkoor
Speciaal voor de kerst 2017 zet docent Margré van Gestel een zangproject op voor volwassenen. In een koor zing je meerstemmig (3 of 4 stemming onder begeleiding van een blaaskwintet) kerstliederen uit verschillende landen. De deelnemers repeteren in totaal 14 keer op de donderdagavonden van 20.00- 22.00 uur in ’t Spectrum in Schijndel in de periode van 14 september t/m 21 december 2017. Er wordt toegewerkt naar drie kerstconcerten in december in Meierijstad.

Kinderkoor: Zing maar mee!
Via de korte cursus ‘Zing maar mee!’ kunnen kinderen van 6 t/m 9 jaar instromen in het kinderkoor van Phoenix Cultuur. Zingen in een groep is niet alleen gezellig, je leert ook van blad lezen, meerstemmig zingen, bewegen tijdens het zingen, en samenwerken. Er wordt gezongen onder begeleiding van muziek op CD, piano of acapella. Wanneer je durft, mag je ook solo zingen. Het kinderkoor start op woensdag 13 september van 16.00 – 17.00 uur in ’t Spectrum in Schijndel.

Kind-Ouder-Muziek
De cursus Kind-Ouder-Muziek biedt een goede ondersteuning voor de sociale-, emotionele- en motorische ontwikkeling van een baby, dreumes of peuter. Daarnaast is het natuurlijk, al spelenderwijs, samen met je kind genieten van muziek maken! De cursussen in Veghel zijn op maandagmorgen, in Sint-Oedenrode op de woensdagmorgen en in Schijndel op vrijdagmorgen. Natuurlijk zijn ook opa’s en oma’s heel erg welkom om samen met hun kleinkind te komen.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen: info@phoenixcultuur.nl of 0413-782010.

0 (1)

FacebookTwitterGoogle+Delen